Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At vælge en god vin er helt subjektivt. Hvordan hver enkelt person definerer en god vin, er unikt for dem og deres smagsløg. Uanset om du foretrækker delikate, dristige, søde, syrlige eller endda krydrede smage, er det muligt at finde en vin, som du elsker.

Sammensætning af vin med mad

Start med at finde en forhandler der har et godt udvalg af forskellige vine, såsom Vinova.

Hos vinova kan du finde en lækker vin til enhver sammensætning og lejlighed. Hvis du ønsker at finde en vin, der passer til din omhyggeligt tilberedte middag, er den generelle tommelfingerregel hvidvin til lettere retter som kylling og fisk og rødvin til tungere retter som okse- og lammekød.

Reflekter over andre smagsvarianter, som du nyder

Vinens smag er unik, men det betyder ikke, at de smage, du nyder i andre drikkevarer og mad, ikke har indflydelse på, hvad du vil betragte som en god vin. Tværtimod kan dine andre smagspræferencer være en god identifikator for, hvilken vin du vil kunne lide. Hvis du f.eks. har en sød tand, er der gode chancer for, at du vil nyde en sødere vin. Hvis du trives med skarpheden i bitter sort kaffe, kan en mere syrlig vin være perfekt for dig. Så enkelt kan det være. På vinova’s hjemmeside står der detaljerede produktbeskrivelser så du let kan vurdere om vinene falder i din smag.

Overvej lejligheden

Vælger du en vin, som du selv skal nyde, eller skal du dele den med venner? Vil du kombinere din vin med et måltid eller bruge den til at tilberede en opskrift? Vine kan tjene forskellige formål, og forskellige lejligheder kan have indflydelse på, hvordan du vælger en vin. Får du gæster over til middag kan du overveje at købe en bred vifte af vine, så du er sikker på at der er noget til enhver smag.

EFTERLAD ET SVAR