Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ferien er for mange tusinde danske børnefamilier i fuld gang. Havde du håbet på et flot efterårsvejr med høj sol og dejligt vejr til at være ude i den danske natur, ser det desværre ikke så godt ud. Vejret uden for er koldt og gråt og regnen står lidt for falde. Det betyder også, at mange nok vil bruge en del af ugens timer indendørs og finde på ting der er sjove at lave inden for. Der findes mange sjove aktiviteter, men skal man bruge rigtig timer, kan det godt være lidt svært at finde på nye ting.

Aktiviteterne afhænger naturligvis af hvor store dine børn er. Hvis du har børn i teenagealderen skal de uden tvivl nok kunne underholde sig selv med deres yndlingsserie på Netflix, eller ved at være sammen med venner. Har du små børn, kan det være sværere at finde på hvad man skal lave, derfor har vi samlet et par gode råd her.

Lav konkurrencer for hele familien

De fleste synes konkurrencer er sjove, og der er mange muligheder for at lave små konkurrencer – også indendørs. Det kan være mange forskellige ting, og der findes masser af spil, der egner sig godt til familiedyster. Det kunne eksempelvis være dart, som kan findes i lidt børnevenlige udgaver, end dem man finder på den lokale bodega (se eksempelvis udvalget af dartskiver til børn hos Only4kids.dk her).

Lav jeres egne regler der passer til børnenes alder. Det kan være alt fra at børns point tæller dobbelt, eller at forældre skal ramme bullseye for at vinde.

Spil brætspil

Der findes ikke meget, der er sjovere end et godt brætspil, og det er hyggelig underholdning for hele familien, det er samtidig måske den ultimative underholdning til mørke aftener eller kolde dage, hvor vejret ikke byder på udendørs leg.Der findes tusindvis af brætspil, og kan findes til børn i alle aldre.

Det er dejligt at tilbringe tid sammen med familien, især hvis man er godt underholdt, derfor elsker vi efterårsferie sjov.

EFTERLAD ET SVAR