Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Sol, sommer og positivisme rykker ind i hjemmet i form af små detaljer, dekorative plakater og andre elementer inspireret af sol og sommer.

Der findes mange regler for, hvordan vi skal indrette os, og hvad vi skal have i vores hjem. De seneste år har været præget af den nordiske indretningsstil, der indrager naturen og gør brug af minimalistiske elementer, der leder tankerne hen mod den natur, der omgiver os i de nordlige lande.

Noget tyder imidlertid på, at dette er en æra, der er ved at være slut. I hvert fald er tendensen Scandinavian South ved at indtage de danske stuer. En tendens, der i modsætning til den nordiske indretningsstil, som den tidligere har været, leder tankerne hen mod sydens sol og varme.

Det betyder, at forskellige elementer og mønstre, der er inspireret af sol, varme og de mere eksotiske dele af verden, bliver mere fremtrædende i de kommende år. Men hvilke elementer, er det helt præcis, der vil komme til at præge vores hjem i de nye år?

 

Dette tapet kan købes på Nicetapet.dk
Dette tapet kan købes på Nicetapet.dk

Eksotiske motiver og detaljer

Vi vil gerne lukke varmen og postivismen ind i vores hjem, og det kommer i høj grad til at præge vores vægge i form af tapet og plakater, hvis motiver er inspireret af sol og sommer. Du kan købe ovenstående tapet hos Nicetapet.dk.

Det kan måske virke en smule overvældende nu, men det er en tendens, der kommer til at være mere udpræget i fremtiden — og derfor vil den ikke komme til at virke så ‘ekstremt’.

 

Der kommer tryk på farverne

Før har det været tendensen, at farverne skulle fremstå så neutrale som muligt, måske med enkelte kontrastfulde nuancer. Sådan er det imidlertid ikke længere. Der skal knald på farverne, og det skal være de lyse og positive af slagsen.

EFTERLAD ET SVAR