Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der bliver solgt mere og mere sexlegetøj i Danmark, og det tyder på, at danskerne er blevet rigtig glade for det brede udvalg af produkter som efterhånden kan købes mange steder i både online og fysiske butikker.

Salg af sexlegetøj er eksploderet

Salget af sexlegetøj i Danmark er over de seneste år steget stødt og fortsætter med at gøre det. Den danske internethandel Sexshop.dk sendte i 2016 over 40.000 pakker ud i hele landet og oplever stadig en stigende efterspørgsel på penisringe, vibratorer, frækt lingeri og mange andre produkter.

Ser man nærmere på statistikkerne, fremgår det, at sexlegetøj er populært hos både mænd og kvinder, men at det primært er kvinder, som har shoppet mest sexlegetøj. I 2016 blev der især solgt meget sexlegetøj i sommersæsonen og salget toppede i juli måned. På listen over de mest populære produkter er glidecremer og klitorisvibratorer, som mange har investeret i over de seneste år.
En undersøgelse af salget af sexlegetøj viser desuden, at Aalborg er den by, hvor flest indbyggere køber sexlegetøj enten online eller i fysiske butikker.

En af årsagerne til, at salget er steget så voldsomt, er sandsynligvis, at danskerne er blevet mere åbne over for sexlegetøj. Mange forhandlere oplever, at kunder ikke er pinligt berørte over at spørge ind til produkterne og italesætte, hvad de leder efter.

Det skyldes muligvis, at sex efterhånden bliver debatteret meget i medierne og i serier som for eksempel ‘Sex and the City’. Derudover er der over de seneste år produceret mange danske og udenlandske dokumentarer om sex og sexlegetøj, hvor de medvirkende åbent diskuterer emnet.

Der ses en generel tendens til at tale åbent om sine seksuelle lyster – også dem, der falder en smule uden for normen. Dette betragter eksperter og forskere som en positiv ting, da mange aspekter af seksuel adfærd i længere tid har været tilnærmelsesvist tabubelagt.

DEL
Tidligere artikelVi elsker bordtennis
Næste artikelVi elsker Fjällräven

EFTERLAD ET SVAR