Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man er kommet i en alder, hvor det er på tide at kigge på bleer til voksne, så er det en god ide at læse med her. Der er nemlig nogle ting, som man skal sætte sig ind i omkring området.

Forskel på modeller

Det er først og fremmest vigtigt at forstå, at der kan være gevaldigt forskel på de modeller af voksenbleer, som der er på markedet for tiden. Nogle er langt mere omfattende end andre. Og nogle er også mere absorberende end andre. Det er en god ide at danne sig et billede af sine muligheder, så man nemmere kan finde frem til den voksenble, som passer til ens behov.

Man kan for eksempel købe nogle voksenbleer, som er en form for forvoksede hygiejnebleer. Dem kan man meget hurtigt og nemt ligge ind og på i sine underbukser. Og det er altså et godt sted at starte, hvis man er helt ny til det at ligge med ble.

Man kan dog også købe nogle større bleer, som skal sættes rundt om hele bagen. Og de erstatter faktisk underbukserne helt. De er lidt sværere at få af og på selv.

Størrelsen varierer – prøv dig frem!

Det er derudover vigtigt at vide, at størrelsen på voksenbleer kan variere ret meget. Derfor er det også vigtigt, at man lige prøver nogle forskellige størrelser af, indtil man finder den helt rette.

Det er jo ikke til at vide, hvilken størrelse man skal bruge, indtil man ligger i bleen. Det er først der, at man kan regne ud hvorvidt den er for stor eller lille. Og hvis man aldrig har gået med voksenbleer før, så kan det være svært at vide på forhånd.

Du kan købe dine voksenbleer hjem på nettet. Og det er en god ide at starte med at bestille dem i forskellige størrelser.

EFTERLAD ET SVAR