Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange fordele ved at sove på bambus sengetøj. Bambus er en naturlig fiber, der er blød og behagelig at ligge på. Bambus er også et åndbart materiale, der sikrer, at du kan sove varmt om vinteren og køligt om sommeren. Bambus er desuden et antibakterielt materiale, der reducerer bakterier og lugte.

Hvorfor er bambus det bedste materiale til sengetøj?

Bambus er det perfekte materiale til sengetøj, da det er blødt og behageligt at ligge på. Materialet er også åndbart, så du kan sove varmt om vinteren og køligt om sommeren. Bambus er desuden antibakterielt og reducerer dermed bakterier og lugte. Bambus er det perfekte materiale til sengetøj, da det:

  • er blødt og behageligt at ligge på
  • er åndbart, så du kan sove varmt om vinteren og køligt om sommeren
  • er antibakterielt og reducerer dermed bakterier og lugte

Hvor kan jeg købe det bedste bambus sengetøj?

Hvis du leder efter det bedste bambus sengetøj på markedet, så kan du med fordel kigge på wonderliving.dk. De har bambus sengetøj i alle størrelser og til alle prisklasser. Så skal du bruge et bambus sengetøj 240×220 eller pudeovertræk i bambus, så har de det.

Hvordan skal man vaske sit bambus sengetøj?

Det er vigtigt, at du vasker dit bambus sengetøj korrekt, så det holder længst muligt. Det er nemlig ikke alle vaskemaskiner, der er velegnet til bambus sengetøj, da det er et blødt og kraftigt materiale. Hvis du vasker dit bambus sengetøj på for høj en temperatur, så vil det efterlade pletter. Derfor anbefales det, at du vasker dit bambus sengetøj på 40 grader, og at du ikke tørrer det i tørretumbleren. Hvis du følger denne guide, så vil dit bambus sengetøj holde længere, og du vil få mere glæde af det. Heldigvis er det et materiale, der tørrer rigtig hurtigt, så du kan hurtigt lægge det på igen, kort tid efter det er blevet vasket.

Husk at kigge efter FSC® mærket når du køber sengetøj i bambus!

Hvis du er miljøbevidst, og du kun gerne vil købe bambus sengetøj, der er produceret på en bæredygtig måde, så er det vigtigt, at du kigger efter FSC® mærket. Det er nemlig det internationale mærke, der kendetegner bæredygtigt skovbrug. Hvis du køber sengetøj i bambus med dette mærke, så kan du være sikker på, at produktet er produceret i overensstemmelse med de internationalt anerkendte miljøstandarder.

EFTERLAD ET SVAR