Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er som regel en stor begivenhed, når der skal afholdes fest i virksomheden. De fleste af os har et rigtig godt forhold til vores kollegaer, og kunne i bund og grund godt tænke sig at tilbringe mere tid med dem, end hvad vi gør på vores arbejde. Derfor er firmafester også en kærkommen lejlighed til at møde vores kollegaer under helt andre rammer, end hvad vi kender fra hverdagen. Præcis derfor er firmafesten en begivenhed, som skal tages alvorligt og ende ud i et brag af en fest.

Vi bringer her et par gode råd til at pifte firmafesten op.

Sørg for en stemningsbooster!

Netop fordi vi er kollegaer og kender hinanden fra vante rammer, kan det være lidt en anden situation at pludselig mødes til fest. Det kan skabe sådan en lidt anspændt stemning, hvor folk ikke rigtig ved, hvilken fod de skal stå på.

Af samme årsag giver det god mening at få en artist eller anden form for underholdning ind og banke festen i gang. Mange vælger her at gøre brug af universalværktøjet humor og få en person ind, der kan sende et latterbrøl igennem hele forsamlingen. Det kan for eksempel være i form af standup med Mick Øgendahl, eller en anden kendt standup-komiker, eller det kan være i form af andre typer underholdning eller scenekunst.

Underholdningen kan naturligvis også bare være i form af noget gode live musik, med et band der kan sige de rigtige ord i mikrofonen, og strø de rigtige rytmer over dansegulvet.

Hav rigeligt med mad og drikke

Når i holder festen, må i endelig ikke løbe tør for hverken mad eller drikkevarer. Maden behøver ikke at være gourmet eller andet vanvittigt, man skal naturligvis være velsmagende – og der skal være nok til at mætte folk.

Drikkevarerne må man absolut ikke løbe tør for undervejs, da de naturligvis er altafgørende, når man ønsker en god fest. En god ide i den forbindelse kan være, at man laver en aftale, der hvor man køber drikkevarerne, så man kan aflevere det uåbnede tilbage.

På den måde sørger man både for at der er nok til alle, og at intet risikerer at gå til spilde.

EFTERLAD ET SVAR