Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En stubfræser er en maskine, der fræser en træstub væk fx i forbindelse med træfældning eller rodbehandling. Stubfræseren går ca. 30 cm ned i jorden, og fjerner træet og det øverste af roden. Med halvcirkelformede bevægelser fræses lagene til man er nede i den ønskede fræsedybde.

Stubfræsertyper

En transportable stubfræser er nem at bruge på små områder, den er ideel, hvis du har lidt plads at arbejde med, for at fræse ideelt, bør du arbejde med sidelæns bevægelser henover stubben, vælg den stubfræser der har de antal hestekræfter og tænder, du har brug for. Er opgaven mere omfattende kan du vælge en hydraulisk stubfræser, den kan monteres en minilæsser eller gravemaskine. Til forskel for den transportable stubfræser, har den et fræserhoved med 16 tænder, og er velegnet til tunge opgaver. Er du i tvivl om hvilke stubfræser model der er perfekt for dig så klik her.

Prismæssigt

En stubfræser er en dyr maskine, men det er også en investering. Inden du vælger den rigtige til dig, bør du overveje, om du har brug for at købe eller leje den. Køb af en stubfræser, er selvfølgeligt dyrere, men det betyder også, at du nu selv ejer den, og altid har den til rådighed. Derved er du ikke afhængig af årstiden eller prisstigninger. Der er, heler ikke leveringstid eller deadlines, du kan tage den frem, lige når der er brug for den. Du slipper altså for at stresse over længden af lejeperioden, og der skal ikke heler betales depositum, hvis den får sig en lille skramme. Vælger du derimod at leje den, skal du ikke tænke på opbevaring eller istandsættelse. Du ved, at du får en maskine i god stand, og når du er færdig med den, behøver du ikke bekymre dig om frostvejret eller pladsmangel. Dette er ideelt, hvis du kun skal bruge maskinen en enkel eller et par gange.

EFTERLAD ET SVAR