Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke mange, der vil mene, at man i Danmark er kendt for at lave god vin eller bare vin i det hele taget. Havde man derimod foreslået end fransk eller italiensk vin, havde der næppe været nogen, som havde rynket på næsen over oprindelseslandet.

Når man tænker på vin, forestiller man sig nemlig ofte store åbne vinmarker i netop Italien eller Frankrig, hvor druerne kan ses ud over kilometerlange vinmarker. Ja, faktisk er det vel nærmest kun kornmarker eller kartoffelrækker, man forestiller sig kan blive dyrket i Danmark.

Ikke desto mindre lykkedes det for flere og flere vingårde i Danmark at producere udsøgt vin med smagen i top.

Det er dog ikke kun smagen, der i top. Oplevelserne kan nemlig også blive det. Netop fordi vi i Danmark er begyndt at have vingårde, hvilket er et lidt uset fænomen, er det blevet populært at besøge vineriet, og få sig et indblik i dansk vinproduktion.

Vi behøver vel næppe at fortælle, at alle besøg naturligvis inkluderer, at man får smagt på vinen, inden man forlader stedet – Og ja! Man kan sagtens købe dansk vin her og tage det med hjem sammen med sin nye indsigt og viden om vinproduktion.

Typisk kan man besøge en vingård og kombinere viden om vin med en god naturoplevelse. En sådan pakke inkluderer typisk en guidet rundvisning i både marker og omkring fremstillingsområdet, hvor man får præsenteret produktionsudstyr og hører om de metoder, som forvandler druerne til god vin.

Med denne nye indsigt i vinproduktion er det nærliggende at smage på varerne. Typisk foregår det også ved at man får serveret lidt god mad under tapas-lignende forhold, så der både er godt at spise og drikke.

Afhængigt af hvilken type pakke man vælger, er der inkluderet forskellige former for mad. Nogle får måske en bid ost og brød, mens andre skal have en hel middagsbuffet med vin ad libitum. Hvad man vælger, er naturligvis op til den enkelte, men det kan være en god måde at bruge en hel dag på – samt at spise sammen med sin nærmeste familie eller gode venner.

EFTERLAD ET SVAR