Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er få ting der er bedre end sommermånederne. Varmen, de lange dage og lyse aftener gør, at humøret generelt er en del højere end det er resten af året. Sommer er lig med mange ting. Det betyder også at folk holder frie drikker rosévin soler sig i varmen og flokkes på de danske strande. Der er få ting der er bedre end at ligge og yde solen mens man lytter til bølgerne der slår ned, så man langsomt døser hen. Hvis det bliver for varmt, kan man endda gå ned og dyppe sig, så man kan flygte fra varmen for en stund. Selvom det er skønt at være på stranden, så kan det også være svært at søge skygge, hvis man får nok af solen. Derfor kan det være en god ide at medbringe en strand parasol fra Paraplybutik.dk, når man søger mod stranden, så man kan krybe lidt i skygge for en stund, hvis solen skulle blive lidt for skarp. 

Undgå så vidt det er muligt solen mellem 12 og 15

Hvis man har langt til stranden, så kan det være besværligt at finde skygge mellem 12 og 15, hvor solen er allerskarpest. det anbefales dog fra kræftens bekæmpelse, at man så vidt det er muligt søger i skygge i denne tidsperiode, da det er her solen er skarpest og der er høj risiko for solskoldning. Derfor kan det være et godt id, at man medbringer sine egne remedier, så man stadig kan undgå solen så vidt det er muligt når den er skarpest. Dette er særligt en god ide hvis man har børn, da børns hud er mere sart og hurtige, bliver forbrændt. Dem nemme løsning er, at man medbringer en billig strand parasol, så børnene kan ligge i dens skygge og slappe af, mens de værste soltimer passerer. Så slipper man for at skulle pakke sammen og tage hjem, bare fordi solen står højt, hvis man kommer langvejs fra. 

Til dig som godt kan få nok af solen 

Det er ikke alle mennesker, som elsker solen lige højt. Nogle mennesker kan ligge ude og dase fra morgen til aften, mens andre bliver restløse og synes det er ubehageligt at olen varmer deres hud op. Hvis du er en af dem, der kan klare knapt så lang tid i solen, men heller ikke vil forlade stranden, så kan en strandparasol snildt være løsningen. Med en parasol kan du nemlig hurtigt og nemt krybe i skygge hvis solen bliver for meget, og kan gå tilbage i solen når du er klar til lidt længere tid i varmen. 

Der er flere fordele ved at søge skygge, da man også kan blive ramt af solstik, hvis man bruger for mange timer ude i solen, og ofte skal der ikke mere til at forhindre det end at man drikker masser af vand og søger ind i skyggen i ny og næ og bliver kølet af. 

EFTERLAD ET SVAR