Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi elsker anderledes oplevelser!

Skal du også finde på en sjov oplevelse til et arrangement? Det kan være, at du skal til polterabend, have en sjov aften med vennerne eller skal arrangere den næste firmaudflugt?

Uanset – så har vi her en række forslag til, hvad man skal lave af anderledes aktiviteter!

Fang dig selv i Escape room

Du har sikkert hørt om de populære Escape Rooms, der er begyndt at dukke op rundt omkring. Helt basalt handler oplevelsen om, at du frivilligt lader sig låse inde i et rum sammen med dine venner. Der er planlagt en gåde, som kan lukke jer ud af rummet, hvis altså I løser den!

Det er måske ikke den rigtige aktivitet, hvis der er nogle i gruppen, som lider af klaustrofobi, men ellers er det en perfekt nervepirrende oplevelse!

Flygt fra virkeligheden med Virtuel Reality

Virtuel Reality er ligeledes blevet enormt populært den seneste tid! Det er heller ikke så underligt, for der er jo nærmest ingen begrænsning for, hvad man kan opleve i virtuel realitet. Det kan fx være, at du gerne vil prøve at opleve at se en dinosaur, gerne vil en smuttur til månen eller ud at svømme i det store blå hav? Du kan også nå alle tre ting på én dag! Det ville nok være et stramt program uden teknologien.

Overhal dine venner i gokart

Det kan også være, at du er lidt mere til fart over feltet eller oplevelser, der ikke er virtuelle? Så kan det være at en gokart oplevelse, er det rigtige for dig og dine venner. Det er en vild oplevelse at mærke vinden i håret, asfalten forsvinde under én med hastig fart eller bare dét at overhale en af sine venner i forbifarten!

Det er måske særligt en succes i de vennekredse, hvor der godt kan gå lidt sport i at konkurrere mod hinanden! I kan gøre det ekstra sjovt ved at aftale, at taberen skal give drinks i byen. I kan også omvendt give vinderen en gulerod og aftale, at vinderen ikke skal betale for nogle af sine drinks resten af aften. Kun fantasien sætter grænser!

EFTERLAD ET SVAR