Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her i mandags udkom der, til mange folks store overraskelse, en ny iPhone. Eller faktisk ikke en ny iPhone, men en ny farve, nemlig rød. Ikke Rosé gold, men rigtig rød, og vi elsker den allerede. Den særlige røde udgave kommer i forbindelse med fejringen af et 10 årige langt partnerskab mellem Apple og (RED), der er en global fund, der har en mission om at gøre verden fri for AIDS. Vi har taget et kig på telefonen og fortæller hvorfor vi elsker den, så meget som vi gør.

Tim Cook, som er Apples nuværende direktør, forklarer, at lanceringen af denne specialudgave af iPhone i en smuk rød finish er deres symbol på deres samarbejde med RED. Forventningerne til salget er ikke skyhøje, så Apple ser denne lancering som et markedsføring tiltag.

Den nye røde iPhone, kommer som en almindelig iPhone 7 og iPhone 7 Plus i rød, bortset fra den nye farve, er telefonen totalt identisk med de andre farveversioner af iPhone 7. Dog kommer den nye farve “RED Special Edition”, som den bliver kaldt, kun i modellerne 128 GB og 256 GB. Priserne kommer til at ligge på henholdsvis 6.669 og 7.599 kroner for den almindelige model. Den røde model kommer til at kunne købes på Apple.com og i Apple Stores verden over, samt autoriserede Apple-forhandlere. De to telefoner i “RED Special Edition” er altså ikke mulig at få i den lidt billigere version på 32 GB.

Hvornår kan vi købe den?

Begge modeller af specialudgaven fås i hele verden fra fredag den 24. marts. Du vil kunne se priser og tilbud på callme mobilabonnement til “RED Special Edition” fra på fredag. Du kan allerede nu bestille den på Apple.dk, og du vil med højst sandsynlighed allerede modtage den i slutningen af Marts måned. Vi er ikke i tvivl, vi elsker “RED Special Edition” <3.

DEL
Tidligere artikelVi elsker foråret
Næste artikelVi elsker PUKY®

EFTERLAD ET SVAR