Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en tid, hvor mange ting hele tiden bliver nemmere. Vi kan få fat i hinanden på alle tider af døgnet, shoppe direkte fra vores telefon og sende filer fra en enhed til en anden så nemt som ingenting. Der kommer hele tiden nye opfindelser og teknologier frem, som letter hverdagen, og vi suger dem til os. Vi mennesker foretrækker nemlig, at tingene går så nemt som muligt.

Tænk på sikkerheden

Desværre er der også mange sikkerhedsmæssige ting, man skal være opmærksom på, når man bruger internettet til at opbevare og overføre filer. Netbaserede tjenester kan nemlig blive udsat for hackerangreb.

Efterhånden er sikkerheden så god, at man ikke behøver at bekymre sig om hackerangreb i dagligdagen. Virksomhederne, der leverer digitale løsninger ved, at sikkerhed er vigtigt for kunderne, så der er gået konkurrence i at have de sikreste produkter.

Dropbox til private

Skal du bare bruge en rigtig smart løsning til dine private filer, kan Dropbox være en rigtig god løsning. Dropbox har historisk været en meget sikker platform, og du kan bruge den på både computer og telefon. Du kan også dele mapper med andre, så de har adgang til dine filer, præcis som hvis filerne lå på den anden persons computer. Når den anden gemmer ændringer i filen, bliver de også gemt i din Dropbox, så I hele tiden arbejder med samme dokument.

Microsoft Azure til virksomheder

Skal du bruge en tjeneste til en virksomhed, har Microsoft deres egen løsning, der hedder Microsoft Azure. Microsoft Azure kan gemme alle virksomhedens systemer og data på nettet i ”skyen”, så I hele tiden har en backup og kan tilgå systemerne hvor som helst og når som helst.

Fordi det er Microsoft selv, der står bag systemet, garanterer de for filernes sikkerhed. Det vil sige, at I ikke lægger jeres følsomme data ud til en hvilken som helst privat virksomhed. I får derimod en meget sikker tjeneste, som giver jer mere fleksibilitet og sikkerhed, end hvis I har alle systemer og data lagret på lokale servere.

DEL
Tidligere artikelVi elsker kurser
Næste artikelVi elsker gardiner

EFTERLAD ET SVAR