Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For mange mødre eller fædre betyder det, når de vil dyrke motion, at de skal finde nogen at overlade barnet til i mellemtiden. Det kan for mange være svært ikke selv at have overblik over barnets foretagender, mens man fokuserer på sig selv. Det er derfor dejligt, at der findes løsninger på problemet.

Løb en tur med en løbevogn

Selvom det ikke er farligt at lade en anden voksen passe på dit barn, kan det sagtens være den følelse, du har, fordi du ikke før har prøvet at være adskilt fra dit barn pga. dine egne behov for eksempelvis motion. Hvis du gerne lidt endnu vil kunne undgå denne separation, kan du finde en løsning i en løbevogn. Via følgende link finder du en test af forskellige løbevogne på det danske marked: https://forbruger-guide.dk/loebevogn-test/. En løbevogn kan du sætte dit barn i og løbe en tur. Du skal blot have det overskud, det kræver, at du kan skubbe til løbevognen, samtidig med at du holder et fornuftigt løbetempo og pulsen under kontrol. Desuden er der et krav til, at dit barn ikke er under seks måneder gammelt. Hvis det er det, vil det nemlig sandsynligvis ikke have rygmuskler nok til at holde sig siddende på egen hånd. Derudover vil dit barn under seks måneder heller ikke have kræfter nok til at holde sit eget hoved oppe.

Vægt af barn og vogn

Er dit barn under seks måneder, har du garanteret heller ikke hverken tid eller overskud til endnu at dyrke sport for din egen lykkes skyld. På det tidspunkt er mange forældre stadig i en babyboble. Du skal på forhånd vide, hvor meget vægt den givne løbevogn kan bære ift. dit barns vægt, og hvad du ellers forestiller dig at opbevare i vognen samtidigt. Også vægten af selve vognen vil betyde noget, når du skal skubbe den i løb.

EFTERLAD ET SVAR