Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At tale pænt er helt essentielt, hvis vi vil klare os her i livet. Det handler om omtanke for sine medmennesker, at man tiltaler dem på ordentlig vis. I hvert fald hvis vi ønsker nogle gode og givende relationer. Men hvordan gebærder vi os egentligt blandt vores medmennesker — og hvad ligger der i, at vi taler pænt?

Det handler ikke udelukkende om den måde, vi taler til hinanden. Det handler i lige så høj grad om måden, det gøres på. Intet menneske bryder sig eksempelvis om kritik, hvorfor det er en dum måde at tale eller gestikulere på.

Alle menneskers liv foregår igennem egne øjne. Derfor er det vigtigste i ethvert menneskes liv, deres eget. Dermed ikke sagt at ethvert menneske elsker sig selv over andre. Blot at ethvert menneskes liv er det, der danner rammerne for deres identitet og virkelighed, hvorfor de ting, der optager dem, typisk er dem, der omhandler deres eget liv.

Derfor er det utroligt vigtigt, at de ting du taler med et menneske om også vedkommer dem. Spørg ind og vis interesse — så skal du nok komme langt her i tilværelsen. I hvert fald hvis du er interesseret i at få nogle gode og værdifulde relationer, som du kan nyde ved lejlighed.

Her hos ViElsker.net er vi selvsagt også yderst begejstrede for Call Mes Tal Pænt-kampagne (tjek priser på CallMe abonnement), der på mange måder perfekt indkapsler essensen af meningen med dette indlæg. Her handler det om næstekærlighed, om at tænke før man taler og generelt om at tale pænt til hinanden.

Det fungerer, og det spreder sig som ringene i vandet. Derfor skal der afledningsvist lyde en opfordring til vores læsere omkring, at vi bliver nødt til at være flinke og tale pænt ved hverandre. Så tænk over det, næste gang du møder en fremmed eller bekendt. Smil, komplimentér og vær interesseret.

DEL
Tidligere artikelVi elsker Georg Jensen
Næste artikelVi elsker sikkerhed

EFTERLAD ET SVAR