Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi elsker spil. Der findes ikke noget sjovere end at spille spil. Især hvis det er nogle spil, som hele familien kan samles om, og hvor alle har mulighed for at være med. Det er derfor vi elsker bordtennis så højt, som vi gør. Bordtennis er i høj grad et spil for hele familien, og der er utallige muligheder for, hvad I kan spille rundt om bordtennisbordet.

Hvad er bordtennis?

Bordtennis stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor det blev spillet af engelske officerer. I 1900-tallet blev det et mere officielt spil, der hurtigt blev populært i Europa og Asien. I dag er bordtennis en olympisk sport, som særligt asiatere er gode til. Bordtennis defineres som værende et boldspil, der spilles med en lille bold. Bordtennis kan spilles af to eller fire spillere. Et klassisk spil bordtennis går ud på, at spillerne skal skyde bolden over nettet ved hjælp af et bat, uden at den ryger ned på jorden. Selve formålet med bordtennis minder meget om formålet med tennis, hvor man vinder på bekostning af modstanderens fejl.

Meget mere end klassisk bordtennis

Hvis I har et bordtennisbord derhjemme, kan I spille meget mere end klassisk bordtennis. Selvfølgelig er det rigtig sjovt at tage en klassisk bordtennisduel, hvis I er 2 eller 4 personer, men der findes også rigtig mange andre sjove spil, som I kan spille ved hjælp af et bordtennisbord, bolde og bat. Det er særligt sjovt at spille nogle af de følgende spil, hvis I er mere end 4 personer.

Jægerbold

I kan for eksempel prøve at spille jægerbold, hvor der skal udpeges 2 jægere. Alle på nær de to jægere har et bat, og så gælder det om for jægerne at ramme de andre spillere med bolden. De øvrige spillere bruger battet til at forsvare sig med. Jægerne må max tage 3 skridt med bolden, og derfor er det lidt udfordrende. Hvis I vil have endnu mere action, kan I spille jægerbold med flere bolde, så det bliver sværere.

Rundt om bordet

Rundt om bordet er et andet sjovt spil, som I kan spille ved jeres bordtennisbord. Det gælder om at løbe rundt om bordet, og samtidig om at skyde til bolden, når den kommer over til dig. Her gælder det til sidst om at være hurtig, så bolden ikke ryger på gulvet. Hvis du ikke får bolden over nettet, er du ligeledes ude.

EFTERLAD ET SVAR