Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En gang imellem støder man på firmaer, som det er svært ikke at holde af af den ene eller anden grund. Det kan være nogen der laver produkter, som vi slet ikke vidste vi ikke kunne leve uden, det kan også være virksomheder, der bare er sympatiske af forskellige årsager, og så er der dem, man bare ikke kan lade være med at kunne lide.

En af den slags virksomheder er Den Cyklende Låsesmed, der er en låsesmed i København, som navnet antyder det, er det en låsesmed der kommer ud til opgaverne på cykel. Det kan man ikke andet end at elske af mange grunde. Hvis du nogensinde har prøvet at køre i København, ved du udemærket at der er fyldt med biler, og at det er umuligt at komme frem, og det nærmest kan tage timer at køre ganske få kilometer. De problemer slipper han naturligvis for ved at cykle, ligesom han ikke bliver en af dem, der er med til at fylde byen med biler.

Det er ganske enkelt genialt, at man ikke kommer til at skulle vente i i unødvendig lang tid på at en eller anden servicevogn holder i kø på H.C Andersens Boulevard, eller lige skal bruge et kvarter på et finde en parkeringsplads i nærheden.

For det andet er det en af de ganske få virksomheder, der med fuldstændig ro i sindet og med god samvittighed kan sige, at den er fuldstændig CO2 neutral, hvilket er noget, der slet ikke er nok virksomheder der går nok op i.

Vi synes ganske enkelt, at selvom det er ganske simpelt, så er det faktisk også tæt på at være genialt, af de nævnte grunde og fordi der heller ikke er mange udgifter forbundet med det – derfor har vi stor respekt for og elsker den cyklende låsesmed.

EFTERLAD ET SVAR