Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinteren er smuk, når sneen daler og landet er helt klædt i hvidt. Foråret er dejligt, når træerne begynder at springe ud og temperaturen stiger og det begynder at være mere behageligt at være udenfor. Sommeren er skøn med de varme dage og de lune sommeraftener hvor man kan nyde vin på terrassen, bade ved de danske strande og alt hvad der hører sommeren til – men der er nu ikke noget så smukt som efteråret. 

Selvom temperaturen falder og kulden begynder at bide i huden, så er efteråret en helt fantastisk årstid, hvor nuancerne i naturen virkelig ændrer sig, og hvor der er rig mulighed for amatørfotografer til at få de perfekte naturbilleder.

Måske er du endda så heldig at du har efterårsferie, og har fri i den kommende uge. Tag ungerne i hånden kør til den nærmeste skov eller park, gå en lang tur og nyd naturen og alle de farver og nedfaldne blade den byder på.

Men i takt med at det er blevet efterår, så er temperaturen altså også faldet drastisk inden for den sidste måneds tid, så hvis du vil undgå at blive syg, så pak dig godt ind med halstørklæde, hue og handsker. Det er især også vigtigt, at du husker at pakke dine børn godt ind.

Især hvis du har børn i barnevognsalderen, er det meget vigtigt at du sørger for at de bliver holdt varme, da de ikke selv siger til hvis de er kolde. Køb en god ulddragt (som disse), i uld kan dit barn meget bedre trække vejret. Er der lidt vind, er det dog vigtigt at der er noget vindtæt udenpå.

Når I så alligevel er i skoven kan i samle nedfaldne kastanjer og lave kastanjedyr, hvilket er noget af det mest klassiske familiehygge i efterårsferrien.

 

EFTERLAD ET SVAR