Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Man skal ikke gå mange meter i det indre København før man støder på en god cocktail bar, med det faktum at vi danskere elsker en god cocktail. Det er fremragende når bartendere ryster deres cocktails rundt i shakeren, men du kan sagtens at lære at gøre dem efter.

Opgraderingen fra den normale drink

Som danskere foretrækker vi måske, den lidte mere simple drink, frem for cocktailen. Det er lidt nemmere at blande en Gin & Tonic op, smide nogle isterninger og en citronbåd deri, end at fremtrylle end perfekt Tom-Collins cocktail.

Lidt for meget

Det er simpelthen for kompliceret at brygge et tilfredsstillende resultat, og arbejdet bliver lidt for omfattende, end hvis vi snakker både kaffe og cocktails. Nu til dags kan man bare købe kapsler, placere dem i maskinen, trykke på en knap og vupti! Så står man med en velsmagende Cappuccino eller Espresso. Men med cocktails, findes der ingen lignende genveje til en god cocktail.

Ikke for at tage noget fra det simple

Det er ikke for at sige at en Gin & Tonic ikke er en velsmagende drink, men det er mere for at sige, at en cocktail er lidt mere kompliceret, da den bliver defineret på at være en drink med tre eller fire komponenter. Mere specifikt skal ingredienserne i en cocktail mindst indeholde en alkoholisk, sød og bitter ingrediens.

Sådan kommer du i gang

Det første du skal have styr på, inden du går i gang, er at få står på dine ingredienser. Du skal selvfølgelig have noget god spiritus, det kan du gøre med god spiritus med spiritus fra Uhrskov vine. Når hjemmebaren er fyldt op, er du blot et par essentielle værktøj væk, fra at shake dine cocktails. Du skal have en kvalitets-shaker, en strainer til filtrering, en jigger, som er et målebæger. Til sidst skal du have is, masser af is. Der bruges meget is i cocktails, derfor er det vigtigt, at du har et godt arsenal af is.

EFTERLAD ET SVAR