Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os vil gerne leve et langt og sundt liv, men det er desværre langt fra de fleste af os, der kommer gennem det uden problemer. Vi er et land hvor der er mange livsstilsygdomme står i kø for at indtage vores kroppe. Men livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og lignende, er langt fra de eneste der er trusler mod vores generelle sundhed.

En af de helt store synder, når det kommer til sygefravær på arbejdspladserne og hindring for trivsel i det daglige er ondt i nakken og dårlig ryg, som rammer mange hundrede tusinde danskere gennem livet. Faktisk siger tal, at tæt på hver anden dansker kommer til at få problemer med enten ryg eller nakke.

Ryggen er den absolut vigtigste kropsdel, når det kommer til kroppens generelle sundhed, da stort set alle vores knogler og muskler på den ene eller anden måde er forbundet til rygsøjlen, hvilket naturligvis også betyder, at det er alfa og omega at denne er sund, hvis vores kroppe skal være det.

Dette skyldes i høj grad for dårlig form og ikke mindst dårlige arbejdsstillinger, der er skyld i ondt i nakken og skæve rygge der er svære at få rettet ud igen. Heldigvis er der sket rigtig meget med udviklingen af kontorstole (som disse) og ergonomiske skriveborde inden for de sidste år, og det er noget der bliver forsket for milliarder i, da det netop er så stor en udgift for både virksomheder og det offentlige med sygefravær, der kunne have været undgået.

Rigtig mange problemer med nakke og ryg kan forebygges med gode arbejdsstillinger, hvilket langt hen ad vejen kan klares ved hjælp af ergonomiske kontormøbler. Sidder man godt i den rigtige stilling og rigtige højde, bliver ryggen og nakken ikke belastet unødvendigt. At kunne leve et liv uden fysiske skavanker, er noget langt de fleste mennesker drømmer om, og derfor elsker vi ergonomiske kontorstole.

EFTERLAD ET SVAR