Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når hjemmets vægge skal spices op, er der mange muligheder. Vi er særligt helt vilde med fede print – særligt fordi, at det kan laves på så forskellige måde. Vi elsker at lave kreative ting, og giver her inputs til, hvordan du får lavet fede ting til væggen i din efterårsferie.

Først og fremmest skal vi have styr på værktøjet. Vi skal bruge en masse fotos eller grafiske elementer – måske du gemmer grafiske udklip? Derudover skal vi have styr på det tekniske. Før du går i gang, kan du lige så godt indkøbe ny billig printerpatron – for der skal printes en del, og det skal være kvalitet. Sidst skal vi bruge saks og hobbykniv samt lang lineal.

Collage er rigtig fedt

Se din væg som dit lærred, og tænk det som en kunstner ville. Stil dig tilbage i rummet og opbyg “Værkets” komposition. Måske skal du have bygget din væg om til en collage af minder. Find en masse fotos, køb en masse små rammer (IKEAs er fantastiske og varieret), og så er det ellers frem med hammer og søm og så bygge dit værk op. Husk på, at det store billede skal harmonere, så det nytter ikke at starte fra venstre mod højre. Der skal hele tiden bygges på – nøjagtig som en kunstmaler ville gøre det.

Små kreationer på snor

Har du møbler stående op af væggen, har du også en anden mulighed for kreativ udfoldelse. Små print – måske laminerede – hængt med klemmer på en snor. Det lyder måske som et levn fra 90’erne, men det kan faktisk virkelig blive lækkert, hvis du bare tænker materialerne udfra, hvad der er moderne nu. Et råt og industrielt look kan gøre underværker for denne løsning. Print dine kæreste minder, hæng dem op med klemmer, og så har du en collage, hvor du løbende kan skifte minderne ud.

Andre muligheder kan også gøre underværker

Måske er fede print ikke den rigtig løsning for jer? Måske skal du finde en anden tilgang til opfriskning af dine vægge. Grafitti er virkelig fedt i den moderne lejlighed, ligesom panorama-malerier er godt til den lyssvage lejligheder.

EFTERLAD ET SVAR