Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er tvivl om at Georg Jensen er en af vores største designere her i danmark. Både indenfor smykke, bolig og interiør design har skabt unikke klassikere, som mange kender til. Vi har taget et kig på denne fantastiske designer, og set nærmere på nogle af hans største bedrifter. Vi elsker Georg Jensen og efter du har læst denne artikel, vil du også komme til at elske denne designer, og ikke mindst nogle af fantastiske klassikere.

Georg Jensen er født tilbage i 1866, men mange af hans klassikere levere videre i bedste velgående. Hans mange forskellige lysestagere, smykker og generelt boliginteriøre er top moderne både nationalt og internationalt. Designeren begyndte så småt at arbejde med med diverse sølvsmykker som 14 årige og hans vision senere hen var også at blive billedhugger. Hans blev færdig på på Det Kongelige Danske Kunstakademi som billedhugger og udstillede efterfølgende skulpturer forskellige steder i København. I 1898 begyndte han at arbejde hos Bing & Grøndahl, som vi i dag kender som Royal Copenhagen. I årene efter første verdenskrig fik han et stort comeback hvor han blandt andet åbnede butikker i Stockholm, Paris og London. I dag findes Georg Jensen i stort set alle storbyer verden over og er et designikon udover det sædvanlige.

Smykkedesigner med stor succes

For nogle år siden kunne man stort set finde enhver dansk kvinde med Georg Jensens Marguerit om halsen eller hængende i øreflipperne. Ligeledes har hans Moonlight ring også været en stor succes. Netop disse klassikere er bare et par eksempler, som beskriver Georg Jensens mere end 100 års lange historie, unikke håndværksmæssig kvalitet og tidløse æstetiske design. Du vil blandt andet kunne købe hans smykker i flere danske online butikker og ovenikøbet spare en masse penge.

Skriv gerne til os, hvis du mener vi har glemt nogle vigtige facts om denne fantastiske designer.

EFTERLAD ET SVAR