Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du lider af eksem, er det en god idé at anvende en creme, som virker forebyggende mod yderligere eksem. Det skal forstås på den måde, at det er rigtig vigtigt at smøre huden med en fed creme. Gør man det, bliver huden glattere og blød, mens fraværet af en god creme kan resultere i at huden får lov til at slå revner og sprækker, hvilket giver rødme og kløe.

En god creme er løsningen, da den har et godt lag fedt. F.eks. kan man anvende en god psoriasis creme, hvis man ønsker at pleje huden. Særligt cremer med et højt indhold af vitaminet B12 har vist sig at have en virkelig god effekt på personer med allergier eller udslæt.

Det gode B12 vitamin er blevet påvist som effektivt til at behandle netop kløende, tør og rød hud i flere kliniske undersøgelser. Man kan naturligvis indtage B12 i pilleform, men desværre peger undersøgelser også på, at vitaminet er ude af kroppen for hurtigt til at have den gode effekt for huden. Derfor er det fordelagtigt at smøre det direkte på de berørte områder for at få den bedst tænkelige effekt.

Skal være kemikaliefri

Når du vælger en creme til irriterede eller følsomme områder på din hud, er det naturligvis helt alfa og omega, at det er fremstillet uden nogle former for kemi i produktet. Det skal være fri for parfume, parabener etc., da disse stoffer har potentiale til at fremprovokere et endnu være eksemanfald på huden.

Alle ingredienser skal derfor være naturlige, så se gerne efter en creme, som er mærket med Svanemærket eller tilsvarende.

Generelt skal du gå efter cremer med:

  • Højt fedtindhold – der dækker huden godt

  • Kemi- og parfumefrie cremer – af ovenstående grunde bør du fravælge alt med dufttilsætninger og aromaer

  • Der skal være så få indholdsstoffer som mulig

  • Produkterne skal redegøre for indholdet – sørg for at der er en etikette, der nøje påviser indholdet.

Har du disse råd – og din sunde fornuft – med når du vælger en creme, er du på rette vej. Husk dog at vælge creme med B12 vitamin, hvis det er en mulighed.

DEL
Tidligere artikelVi elsker god SEO!
Næste artikelSabbatår efter gymnasiet

EFTERLAD ET SVAR