Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er efterhånden mange år siden, at vi sidst fik den store, tunge og lettere besværlige telefonbog tilsendt med posten. De Gule Sider findes dog stadig, men er flyttet online – der hvor vi netop finder vores informationer i dag.

Men hvor vi før ofte søgte en specifik fagmand eller den lokale slagter, søger vi i dag anderledes. Vi sørger efter services og produkter direkte. Årsagen er naturligvis, at vi ikke kender alle de mange, mange muligheder vi har, når vi vil spise sushi, købe nye tennissko eller bestille en billet til rødvinssmagning i Spanien. Heldigvis ved vi, hvor vi finder svaret: på Google!

Er dine produkter eller services at finde på Google?

Hvis folk søger på google, så skal du naturligvis være synlig dér, hvis du vil have dine produkter eller services fundet på de rette relaterede ord. Men hvordan gør man det, hvordan bliver man fundet på Google, når konkurrencen er så stor?

Svaret er SEO. Det lille akronym står for Search Engine Optimization, på dansk ’søgemaskineoptimering’, og dækker over en disciplin, der går ud på at blive placeret højest muligt i søgemaskinen på de søgeord, som bærer vægt for virksomheden. F.eks. er der hver eneste måned tusindvis af mennesker, der søger efter børnetøj, nye sko eller elektronik online, og derfor er der mange potentielle kunder at skaffe online, hvis man arbejder inden for disse brancher.

Du har selv mulighed for at håndtere den SEO, der skal skabe synlighed omkring din hjemmeside eller webshop, men de fleste vælger at indgå i et samarbejde med en freelancer eller et bureau. Årsagen er, at det kræver stor indsigt og erfaring, hvis man vil udføre SEO korrekt og effektivt.

Få professionel hjælp til søgemaskineoptimeringen

Skal du til at optimere din hjemmeside, så du bliver fundet af de mange brugere, der hver dag anvender Google, skal du først og fremmest finde ud af, hvad disse brugere søger på. Dette gøres med en søgeordsanalyse, der viser, hvad du bør optimere til. Svaret til dette kan både afhænge af konkurrencen, søgevolumen og meget mere. Analysen er dog yderst vigtig, da den klarlægger, hvad du skal findes på.

Hernæst starter der er større arbejde med at tilrette indhold, optimere teknisk og ikke mindst skaffe omtale online – typisk med linkarbejde.

Er du erhvervsdrivende i Kolding eller Trekantområdet, kan du få SEO i Kolding ved at henvende dig til et bureau, der kender lokallivet og kan optimere, så din hjemmeside får øget trafik fra nye potentielle kunder.

EFTERLAD ET SVAR