Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lige fra midten af teenageårene begynder de fleste danskere at feste med alkohol, og når de rammer de 18, begynder de også at ramme barerne i byen. Dette er nogle fantastiske år, og man skal nyde dem, imens de er der. Når man bliver ældre, har man nemlig hverken tid eller energi til at tage på bar med vennerne så tit. Det kan derfor være en god idé at gøre det nemt for sig selv med en bar i hjemmet.

En ordentlig bar med dertilhørende stole

En bar er egentlig ikke meget andet end et aflangt bord med et bagrum, hvor man kan have en masse sprut og lignende. Men en bar er ikke en bar uden barstole. Til den stilrene bar, er de flotte barstole fra GUBI et godt valg.

Et bredt udvalg af spiritus og andre forfriskninger

En bartenders våde drøm er et barskab fyldt med alverdens forskellige spiritusflasker med dertilhørende blandingsprodukter. Det er dog ikke alle som har råd eller lyst til at har så mange forskellige flasker. Man kan derfor bare nøjes med at have de mest essentielle produkter som er: vodka, rom, gin, whisky og selvfølgelig øl og sodavand.

De klassiske bodegaspil

Når man ikke snakker eller drikker med sine venner, skal der også være noget at lave i baren. Det er derfor vigtigt at have noget andet underholdning i baren. Her er de klassiske bodegaspil som dart, pool og kortspil altid en sikkervinder.

Musik til fest og hygge

Enhver bar skal selvfølgelig have et anlæg. Musik er med til at skabe stemning, uanset om der skal være fest eller hygge. Det kan måske være en god idé at lydisolere lokalet, så man ikke forstyrre de andre i hjemmet.

Der skal være plads til alle

Selvom barer traditionelt er et sted for voksne over atten som drikker en masse, så er det jo en selv som laver reglerne. Derfor er stedet også perfekt, når hele familien skal hygge eller når børnene skal holde fest. Så bør man selvfølgelig bare fjerne alkoholen og skifte den ud med slik og sodavand.

DEL
Tidligere artikelVi elsker tapeter
Næste artikelVi elsker plads

EFTERLAD ET SVAR