Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De små firbenede væsner har taget os tobenede med storm og fået en fast plads i vores hjerter. Gøen, logrende haler og tiggeri ved middagsbordet er efterhånden en del af den daglige kost i mange danske hjem – og vi elsker det!

Danskernes foretrukne kæledyr

Vi danskere er glade for kæledyr. Det bekræfter en undersøgelse, der viser, at 44 procent af alle danske husstande holder et eller flere kæledyr. Det mest populære kæledyr er hunden, som snupper førstepladsen foran katten. Efter hunden og katten følger kaniner og andre gnavere, fugle, fisk heste samt krybdyr. Danskernes foretrukne kæledyr er altså hunden, og det er der flere grunde til.

Et ekstra familiemedlem

Det er ikke uden grund, at man siger, at hunden er menneskets bedste ven. 85 procent af alle hundeejere fortæller, at de bliver glade af at bruge tid med deres firbenede ven. Der er altid en at komme hjem til, og man føler sig tryg, når hunden er i nærheden. Der opbygges en stærk relation mellem hund og ejer, og ofte betyder relationen lige så meget for ejeren, som et forhold til et andet menneske. Derfor bliver hunden et ekstra familiemedlem, der er del af familien på lige fod med de tobenede medlemmer.

Kun det bedste til vores firbenede venner

Hunden er en del af familien og fortjener kun det bedste. Vi mennesker går meget op i vores hundes sundhed og trivsel, og gør en stor indsats for at de har det så godt som muligt. De skal først og fremmest have den rette næring. Der findes meget forskelligt hundefoder, og på siden her findes et bredt udvalg af hundefoder og godbidder, der kun indeholder naturlige ingredienser. Ud over den rette næring skal hunde også have motion. Nogle hunde kræver mere motion end andre, men man bør mindst lufte dem tre gange dagligt.

EFTERLAD ET SVAR