Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hygger mænd også?

.. Men hvad er mandehygge? Mandehygge er begrebet, der skal minde os om, at hygge ikke kun er ekskluderet til kvinder, men også sagtens kan nydes af mænd. Det kan godt være, at vi generelt har forskellige interesser, men hygge – de er elsket af begge køn!

Det er muligt at alt det, der anses for at være “mande-ting”, ikke har noget at gøre med det biologiske køn, men kun er bygget op på tendenser, sammenligning, efterligning og kulturel modificering af selvet. MEN! Hvis du er en mand, og du elsker generelle, stereotypiske mandeaktiviteter – så kan du jo lade dig inspirere af alt den mandehygge, vi foreslår her!

Bold & bajer

De to går næsten sammen som salt og peber. Du kan godt nøjes med den ene, men det forbliver netop dette: At nøjes. Derfor identificerer vi den klassiske kombination bold og bajer til listen over ting, der er mandehygge. Mænd hygger sig også, når de råber, så længe de råber ad spillere, dommere og andre instanser på fodboldbanen. I kan også benytte danske bookmakere i denne sammenhæng, hvis I har lyst.

Burger, steak og spareribs

Lad os være stereotypen tro og identificere kød som herregod mandemad! De fleste mænd sætter, trods alt, stadig stor pris på kødrig mad og indtager det med glæde.

Det er derfor rigtig mandehygge at forberede noget lækkert kød, som nydes sammen. Det vigtigste er naturligvis kødet, men du skal nok også putte lidt andet på tallerkenen, hvis jeres kolesterol ikke skal stige helt til vejrs, efter måltidet. Hvis I hellere vil nyde en inaktiv aften, kan I også ringe til den lokale pizzamand og bestille den klassiske mandepizza: meatlover.

Mandemovies

Er der noget, der får testosteronet til at pumpe, som at se Arnold Schwarzenegger gå amok med et våben i Predator? Eller hvad med Bruce Willis i Die Hard, som får viklet sig selv ud af forfærdelig gidselssituation? Blandt mandefilm findes også Rambo, diverse superheltefilm, Kingsmen og meget andet. Nogle gange har man bare mest til at læne sig tilbage, mens man observere nogle andre, der gør alt det hårde arbejde. Så kan I grovæde en meatlover og drikke 100 bajere imens! Det er også rigtig mandehygge!

DEL
Tidligere artikelVi elsker god SEO!
Næste artikelSabbatår efter gymnasiet

EFTERLAD ET SVAR