Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange forskellige former for gardiner, men nogle af dem, der er mest oppe i tiden på nuværende tidspunkt, er plissegardiner. Gardinmoden er i konstant udvikling, men lige nu drejer det sig altså primært om plissegardiner.

Hvad er et plissegardin?

Et plisségardin er et gardin, der kan tilpasses alle vinduesfaconer. Det kan indstilles, så gardinet eksempelvis kun dækker for det midterste eller den nederste del af vinduet, hvis det er det man ønsker.

Man kan få plisségardiner i stort set alle farver, med alle former for mønstre og strukturer, hvortil det er muligt, at der kan sættes top- og bundlister på i matchende farver, metal eller i træ. Du kan finde plissegardiner her.

Man kan også få dem i transparent, semi-transparent eller som værende mørklægningsgardiner, så er det også muligt. Det betyder altså, at du kan få lige præcis den løsning, du altid har gået og drømt om. Samtidig får du et gardin, der er nemt at indstille præcis, som du vil have det.

Det er altså en rigtig fleksibel gardinløsning, som kan bruges mange forskellige steder, men især i stuen har den virkelig fået sin berettigelse.

Den minimalistiske boligindretning

Den nordiske boligindretningsstil er noget af det hotteste lige nu, og med sit minimalistiske udtryk har den ligefrem vundet international anerkendelse — og til denne stil passer plissegardinet rigtig godt.

Det er nemlig muligt at komplimentere den minimalistiske indretningsstil med plissegardinet, hvis man ønsker det. Det er også muligt at købe et gardin, hvor mønstrene er lidt mere avancerede. Det er dog også muligt at finde andre gardintyper, hvor mønstret går igen, så man kan have forskellige gardintyper, der allesammen har samme mønster og på den måde passer sammen.

Derfor  vi plissegardiner

Plissegardinet er et elegant, stilfuldt og praktisk element i hjemmet, som kan tilpasse sig, så det har lige nøjagtigt den funktion, du ønsker, at det skal bruges til.

 

 

EFTERLAD ET SVAR