Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dit hjem er en del af dit allerhelligste. Det er her, du finder sjælero. Det er her, du finder dig selv. Men lige som, man selv kan føle sig lidt træt, så slider hverdagen også på stuen. Så når du trækker stikket og lader op, så skal du også huske at give stuen ny energi. Det kan man gøre på rigtig mange måder.

Mulighederne er mange; Du kan hyre en gulvsliber, du kan male gulvet, du kan se på nye møbler. Som sagt er mulighederne rigtig mange.

Nye farver på væggen?

Den hurtigste løsning af alle er at smide nye farver på væggen. Det kan skiftes alt efter sæson. Det er nemt og hurtigt, og fortryder du, så koster det ikke alverden at skifte stuens farver. Lige nu er mørkeblå meget trendy, mens jordfarver længe har domineret hjemmets farver. Nyeste skud på stammen er kalkmaling, som giver en mat og lyssugende effekt.

Nyt gulv giver nyt lys

Et lækkert, let og effektivt quick-fix for at give stuen et helt nyt liv, er opdatering af gulvet. Har du gulvtæppe, linoleum eller et slidt gulv, så giver enten en gulvafhøvlning eller en gulvslibning mere lys i stuen og ofte oplever man det som et helt nyt rum.

Gulvhøvling bruger man, hvis trægulvet har større skader eller virkelig er stærkt indfarvet af lim eller lignende. Gulvslibning er mere skånsomt for gulvet, og hvis du skal have den billige løsning, så er det her du skal lægge dine penge.

En tur til møbelmekka?

Når der skal ses på ny møber, og der samtidig skal tænkes på økonomien, så er IkKEA bare ikke til at komme udenom. I Danmark har vi fem varehuse fra IKEA. Gentofte, Taastrup, Odense, Århus og Aalborg. Så der burde, med mindre man bor i det sydlige danmark, være god mulighed for en familietur mod nye møbler og en frisk stue.

Derfor vi renovering af stuen:

  • Det er nemt.
  • Det ændrer hverdagen.
  • Forandring fryder.

EFTERLAD ET SVAR