Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For langt de fleste danskere er sex noget af det dejligste vi kan foretage os, og det er der ikke noget at sige til. Uanset om det er med en partner man elsker, eller om det bare er for sjov med en man kender, eller en man lige har mødt. Sex kan dog meget hurtigt gå fra at være en sjov smuk ting til at blive et decideret mareridt. Der kan nemlig være mange irriterende, livsændrende og livsfarlige konsekvenser ved sex, hvis man ikke beskytter sig. Ufrivillig graviditet er nemlig ikke det eneste, man kan komme ud for. Der er en masse kønssygdomme derude, og det er ikke dem alle som kun resulterer i lidt let kløe. Find hjælp her.

Ha´ altid beskyttelse med i byen

Mange unge finder deres sexpartnere i det danske natteliv, hvor de ofte er påvirkede af alkohol eller andre substanser. Dette gør at mange af de unges sexpartnere er mennesker, de ikke kender. Derfor kender de heller ikke til hinandens sexhistorik, hvilket kun gør det endnu vigtigere at huske beskyttelsen. Derfor bør både kvinder og mænd have kondomer med, når de tager ud i byen.

Pres aldrig hinanden til at droppe beskyttelsen

Der er dog lidt en uheldig trend blandt unge der går ud på, at de vælger at droppe kondomet. Især mænd foretrækker at undvære kondomet, da de mener at det påvirker den seksuelle oplevelse negativt. Derfor er der flere mænd som ofte prøver på at overtale deres sexpartner til at droppe kondomet. Dette bør man dog aldrig gøre, da man aldrig kan vide sig 100% sikker.

Husk at blive testet alligevel

Man kan tage alle forholdsregler i verden, og man kan alligevel aldrig være helt sikker alligevel. Hvis man har meget sex, så bliver sandsynligheden for at man en dag får en kønssygdom endnu større. Derfor bør man alligevel blive testet en gang imellem. Dette er for ens egen skyld, men det er i høj grad også for ens fremtidige sexpartneres skyld.

EFTERLAD ET SVAR