Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er der noget som vi danskere i dag elsker, så er det vores daglige/ugentlige træning i det lokale fitnesscenter. Disse har siden marts, været lukket helt ned. COVID-19 har derfor gjort det en del sværere at få gennemført den træning, som man ellers har været vant til.  

Det ser stadig ud til at træningen i fitnesscenteret stadig må vente, hvis man hører efter de daglige nyheder, som hele tiden holder os opdateret på hvad der kommer til at åbne som det næste i landet. Så hvis du allerede ikke har været det, så er du nok nødt til at være lidt kreativ med din træning, enten udendørs, eller hjemme i din egen matrikel.  

Har man siden marts, ikke trænet som man plejer, og er der kommet lidt mere mad eller drikkelse indenbords, end hvad der plejer – så er der sikkert også kommet lidt på side benene i de her to en halv måned.

Styrk din selvbeherskelse

Noget der kan være rigtig svært, når man bruger mange timer på at være derhjemme er, at kunne styre sin selvbeherskelse i hvad man indtager af mad og drikkelse. Der er derfor vigtigt at du for styr på dette, hvis du ikke skal have for meget på sidebenene. Spis ikke mere end hvad du plejer at gøre, og find noget distraherende, hvis du begynder at føle trængt til unødvendige mad eller drikkelse.  

Øg din fedtforbrænding.

Træningen i dag er måske ikke lige så givende, som den er i fitnesscenteret. Derfor kunne du overveje om du skulle prøve at øge din fedtforbrænding.

Der er nogle forskellige metoder, hvorpå du kan øge din fedtforbrænding, du kan f.eks. gå i et is koldt bad, eller drikke en ekstra kop sort kaffe. Du kan også vælge at bruge kosttilskud til at øge din forbrænding. Se hvilke kosttilskud det er, lige her.

EFTERLAD ET SVAR