Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange ender ofte md at have en hel del genstande, som der ikke er plads til inde i hjemmet, men der heller ikke skal smides ud. Det er derfor essentielt at finde plads til opbevaring af disse ting på andre måder. Hvis du har et skur eller en garage, er det en oplagt løsning til opbevaring. Her kan du let finde plads til dine genstande, samtidig med at du altid har dem i nærheden, hvis du skal bruge dem. Hvis du gerne vil opbevare ting ved hjemmet, får du derfor her 2 gode råd til opbevaring i skur eller garage.

Nedpakning

En af de vigtigste ting at være opmærksom på, når du skal opbevare i eget skur eller egen garage er, at du nedpakker og indpakker dine genstande korrekt. Du bør her starte med at pakke alle tingene godt ind, hvad end det er møbler, tøj eller noget helt tredje. Det er også en god idé at overveje, hvor i skuret dine ting bliver placeret. Noget skal måske brugs oftere end andet, og bør derfor stå tæt på døren, hvor du har let adgang til det, mens andre mindre vigtige genstande høre til længere inde i skuret. For at holde godt styr på dine ting, er det også en god idé at du notere, hvad forskellige flyttekasser eller opbevaringskasser indeholder. Det er med til at skabe et bedre system og overblik, så du altid kan finde de forskellige ting og sager.

Lugt og fugt

En af de farlige aspekter ved at opbevare i eget skur eller egen garage er muligheden for lugt og fugt. Det bør du naturligvis forsøge at undgå, hvis du vil holde standen af dine ting i god orden. Du kan blandt andet undgå fugt ved at bruge de rette belaegningssten, da fugt ofte kommer nedefra.

EFTERLAD ET SVAR