Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Forbered de gode samtaleemner

Noget der virkelig ikke imponerer en date, er akavet stilhed. Det er aldrig rart at sidde over for en fremmed og ikke have noget at tale om.

Men du kan komme det i forkøbet! Tænk over forskellige emner, I kan snakke om på daten. Det kan fx være, at du har en særinteresse, du gerne vil høre, om hun deler (men husk også at spørge ind til hendes interesser!).

Det kan også være, at du har set noget på hendes sociale medier, som du har fundet specielt interessant og ønsker uddybet (men husk ikke at afsløre, hvis du har stalket for meget!).

Find den perfekte lokation

Det er vigtigt at finde en god lokation til jeres date. Hvis det er jeres første date, så husk, at det ikke skal være alt for overvældende, så det skræmmer hende væk!

Omgivelserne betyder meget for stemningen, så du kan evt. tænke over, hvilken stemning du gerne vil lægge op til?

Vil du helst have, at det skal være hyggeligt, afslappet, stilet, elegant, sjovt eller måske noget helt andet?

Og husk endelig at reservere bord, hvis du overvejer et fint sted!

Gør noget ud af dig selv

Selvfølgelig betyder udseende ikke alt. Men vi kan alligevel ikke rigtigt lade vær med at dømme hinanden ud fra tøjvalg, hårvalg osv.

Det er derfor vigtigt, at du står skarpt, når du skal på date. Lad nu den hullede hættetrøje hænge derhjemme, og vis hende, at du har gjort noget ud af dig selv.

Det skal selvfølgelig heller ikke være helt poleret, så hun føler sig fin nok.

Ifør dig evt. Nogle fede GABBA jeans, og kombiner det med en klassisk skjorte! Det balancerer lige på grænsen mellem afslappet og stilet, og hun vil helt sikkert elske det!

Få kontrol over din nervøsitet

Hvis du er en af dem, der bliver meget nervøs inden en date, så er det helt naturligt. Det kan dog desværre komme i vejen for en god date, så det er en god idé at forsøge at kontrollere det, inden du møder op.

Du kan fx prøve at berolige dig selv med en indre dialog. Indre dialoger kan være enormt gavnlige, fordi vi lytter til os selv med en helt ny tilgang!

Prøv fx at fortæl dig selv, at du ikke er perfekt, ingen er perfekte, og ingen regner med, at du er perfekt. Fortæl dig selv, at det er okay at være dig, og det er okay at fejle. Så længe du har det afslappet med ikke at være perfekt, sætter du ikke så høje krav til dig selv, og du kan derfor bedre nyde bare at være dig.

EFTERLAD ET SVAR