Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag er der flere og flere, der investerer i det populære New Yorker gulv, og det kan vi godt forstå! Men kan du? Hvis ikke, så forstår du nok efter at have læst denne artikel!

New Yorker gulvet er perfekt til den minimalistiske indretning

Gulvet udgør et af de største overflader i vores hjem. Uanset hvor vi står, så kan vi se det. Det kan derfor være rart at holde det simpelt. Det gælder faktisk både, hvis du er helt vild med det minimalistiske look, men også hvis du indretter lidt mere kreativt og har brug for en “rolig” base.

Du kan dertil vælge, om du ønsker et skinnende, mat eller halvmat gulv – alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem.

New Yorker gulvet er slidstærkt!

Ikke nok med at New Yorker gulvet er enormt æstetisk tilfredsstillende – så forbliver det det også i lang tid! Gulvet er cementbaseret, hvilket tillader det at være enormt slidstærkt.

Man skal ofte være enormt forsigtig, hvis man bor i et hus med trægulv. Du har måske før prøvet at spilde rødvin eller farverigt mad på trægulvet– og hvis du har, så ved du også, hvor besværligt det kan være at gøre det rent!

De fleste trægulve kommer tilmed let til at se småslidte ud. Så selvom det er flot fra starten af, så er det ikke sikkert, at det er det længe.

New Yorker gulve er lette at rengøre!

Vi har allerede været inde på, at gulvet udgør en kæmpe overflade i huset. Det er derfor også en kæmpe fordel, hvis den store overflade er let at rengøre. Og ved du hvad? Det vil det være med et New Yorker gulv!

Gulvet skal blot rengøres med vand og brun sæbe – så du slipper også for at skulle betale for dyr træbehandling eller speciel gulvvask.

Gulvet installeres desuden fugefrit, hvilket betyder, at det også er let at komme helt ud i hjørnerne!

Der er altså mange fordele ved at investere i et New Yorker gulv – det er et design, hvor du bare får let vedligeholdelse og æstetik i ét!

EFTERLAD ET SVAR