Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes tre muligheder, når du skal have et nyt hus. Enten køber du et, der allerede er bygget, ellers får du opført et nyt. Vælger du sidstnævnte løsning, har du to muligheder: at få huset tegnet selv eller at vælge et typehus. Her får du alle de gode fordele, der er, hvis du vælger et typehus.

Typehuset har en overskuelig tidshorisont

Når du vælger det arkitekttegnede hus, vælger du en løsning, hvor der opstår forskellige bump på vejen. Her er det ikke muligt at give en nøjagtig tidsramme for, hvornår huset er færdigt, fordi der opstår forskellige problemstillinger, der måske ikke var ventet, undervejs.

Vælger du et typehus, er både tidsplanen og økonomien fast, og dermed får du en tryghed, du ikke får, hvis du køber et arkitekttegnet hus. Her får du at vide, hvor lang tid det tager. Det kan eksempelvis være, at der kommer til at gå fem måneder, fra fundamentet er udgravet.

Du kan få en nogenlunde nøjagtig tidsramme, fordi et typehus er en gennemprøvet løsning, så det er muligt at give helt nøjagtige rammer for, hvor lang tid det kommer til at tage.

Det er billigt at bygge et typehus

Når du får opført et typehus, er økonomien fast. Det betyder, at der ikke opstår uforudsete udgifter grundet komplikationer, der heller ikke var forudsigelige fra start. Det  er ofte billigere at bygge et typehus, fordi der er forskellige fordele ved stordrift samt stort indkøb af standardelementerne.

Samtidig er processen gennemtænkt, så der ikke opstår uventede spørgsmål undervejs. Er du interesseret er det muligt at se forskellige typehuse her.

Du ved, hvad du får

Endnu en fordel ved typehuset, der er værd at fremhæve, er det faktum, at du ved, hvad du får, allerede før du køber det. Du har mulighed for at se forskellige udstillingshuse, så du kan fornemme, hvordan det er bygget, inden du takker ja.

DEL
Tidligere artikelVi elsker at hjælpe
Næste artikelVi elsker investeringer

EFTERLAD ET SVAR