Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er godt på vej til at blive forår, og nogle er måske endda så småt begyndt at gå ud i haven for at gøre den smuk efter vinteren. Måske er du allerede i gang med at rode lidt i ukrudt eller plante nogle blomster allerede, men der er så meget mere, du kan gøre for at gøre haven smuk og sommerklar. Du kan med fordel alliere dig med en professionel, så du er sikker på, at du opnår et flot og vedvarende resultat. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du kan gøre haven sommerklar.

Masser af planter

En have har brug for planter. Det er det, der skaber hygge, og det er det, der skaber det gode humør, når man sidder ude i haven om sommeren. Du kan derfor med fordel alliere dig med en anlægsgartner, som kan hjælpe dig med blandt andet plantning af hæk, anlægning af græsplæner samt anlægge havebede og prydhaver. På den måde får du en masse grønt i haven, og det gør dig i godt humør.

Terrassen er vigtig

Haven skal dog ikke bestå udelukkende af planter, blomster, træer og hække. Terrassen er nemlig også vigtig i haven. Hvis du ikke allerede har en terrasse, så kan du med fordel få designet og lagt en terrasse med hjælp fra en professionel anlægsgartner. Hvis du allerede er så heldig at have en terrasse, så kunne den helt sikkert godt bruge en kærlig hånd i form af ukrudtsbekæmpelse og måske algebekæmpelse. Terrassen kan blive så pæn som ny, hvis du bare giver den lidt kærlighed.

Beskær træer og hække

Det er ærgerligt, hvis der er træer og hække, der skygger for haven. Mange planter overlever ikke, hvis de ikke får solskin, og det gør de ikke, hvis der er et træ, der skygger. Det samme er tilfældet for græs, som simpelthen ikke gror, hvis det ikke får solskin. Det er derfor en god idé at få beskåret træer og hække, så resten af haven kan stå i fuld flor.

Der er meget, man selv kan gøre i haven – men der er også andre ting, der rent faktisk kræver professionel hjælp og vejledning. Det er derfor en god idé at tage en snak med en anlægsgartner, som har den nødvendige erfaring og viden, så du kan blive vejledt og tage de bedst mulige valg i haven.

EFTERLAD ET SVAR