Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du og familien i mange år haft sommerhus, men ikke rigtig fået det brugt? Der kan være mange årsager til det, og I er langt fra de eneste, der står i samme situation. Hvis du godt kunne tænke dig at læse lidt mere om, hvad der er af muligheder, når man står I jeres situation, så tjek blogindlægget her. Det kan være, I kan få gode idéer til, hvordan I kan opgradere sommerhuset.

I nogle tilfælde kan det garanteret være nok at renovere huset. Hvis I har tilladelserne på plads, kan I måske endda lave en tilbygning, så der kan komme et ekstra værelse. Mange gange er det nemlig alt, hvad der skal til, for at sommerhuset bliver brugt noget mere. Det kan være, teenagerne ikke længere har lyst til at dele værelset. Alternativt giver et ekstra værelse muligheden for, at man kan sidde og arbejde uforstyrret i sommerhuset.

Riv det gamle sommerhus ned

For at kunne bygge nyt er man givetvis nødt til at rive det gamle sommerhus ned. Det er en længere proces, og der er med sikkerhed mange overvejelser, der skal tages med i forløbet. Hvis du har brug for et overblik over, hvad der er vigtigt at huske på ved nedrivning af sommerhus, så tjek her og få en liste over de vigtigste ting at have øje for.

Det gælder alt fra at få tjekket gennem, hvad der er af potentielt giftige stoffer i huset, til at få set, hvad grunden kan holde til og hvilke tilladelser, I har. Det er nemlig ikke tilladt at bygge uforbeholdent på grunden, selvom man ejer den. I nogle sommerhusområder er der desuden yderligere regler, der skal overholdes, så det er altid en god idé at tjekke op på. Der er mange professionelle firmaer, der tager sig af nedrivning, så det giver godt at kigge landskabet igennem.

EFTERLAD ET SVAR