Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også træt af at betale for meget, når du køber hårde hvide varer og elektronik? Så er du ikke alene. Her får du et par gode råd, som du kan overveje, hvis du vil have en lidt mere fordelagtig pris, næste gang du skal købe et nyt fjernsyn eller vaskemaskine.

Det er dyrt, når hjemmet skal forsynes med hårde hvidevarer og elektronik. Har I børn eller andre, faste udgifter, er det måske ikke det, der er mest spændende at investere i. Derfor er det dejligt, når du falder over et godt tilbud, som gør det lidt billigere, når der skal handles ind til boligen.

Dog kan det være svært at finde hoved og hale i, hvor der er gode tilbud. Derfor får du herunder et par gode råd til, hvordan du kan skære lidt af prisen, næste gang du skal købe hårde hvidevare eller elektronik til boligen.

Brug rabatkuponer

Hvis du er på udkig efter et produkt fra en bestemt forretning, kan du med fordel søge på nettet efter, om der tilfældigvis skulle være nogle rabatkuponer, du kan bruge, når du handler. Det er der mange steder, fordi forretningerne godt ved, at de sælger mere, hvis der er tilbud. Avancen er stadig høj for dem, selvom du får produktet billigere. Du kan eksempelvis finde rabatkuponer til Wupti her.

Se i reklamer og prissammenligningstjenester

Der findes mange sider, hvor du kan sammenligne priser på produkter. PriceRunner og PricePusher er blandt nogle af de mest pålidelige i Danmark, og derfor kan du med fordel bruge disse tjenester til at undersøge, hvor du kan få dit næste anlæg, vaskemaskine eller andet lidt billigere.

Kig også efter gode tilbud i reklamer eller på e-Tilbudsavis.dk; en app, der samler de forskellige reklamer og gode tilbud, så du blot skal indtaste det produkt, du leder efter, hvorefter du får en oversigt over de steder, hvor der er tilbud på netop dette produkt.

Kræmmertricket: Gør brug af dine ‘prutteevner’

Dette trick er det ældste købmandstrick, der findes. Muligvis, i hvert fald. Prut om prisen, hvis du gerne vil have tilbud. Det kan du gøre i de fleste forretninger — også dem, du ikke lige umiddelbart skulle regne med. Du har især en fordel her, hvis du køber flere ting på én gang.

EFTERLAD ET SVAR