Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi kan alle med det samme genkende, når det er blevet tid til halloween: udklædte mennesker, masker, græskar og spøgelser. Selvom målet med halloween er at skræmme, kan det dog også skabe hygge og gode stunder – i hvert fald, hvis du vælger at holde en halloweenfest. Denne guide vil give dig de bedste tips til, hvordan du holder den bedste halloweenfest nogensinde.

Hav forberedelserne i orden

Det er selvfølgelig enormt essentielt at have forberedelserne i orden, når man skal holde en god fest. Tænk især på, hvordan det er, når gæsterne kommer – skal der være velkomstdrinks, snacks eller noget helt tredje?

Hvis du gerne vil imponere dine gæster, kan du investere i disse fine ophæng og knager. Der er nogle for enhver smag, så det er bare om at finde det, man bedst kan lide.

Derudover kan det være en enormt god idé at begynde at pynte op allerede lang tid før gæsterne kommer. Brøndsholm sælger masser af halloween pynt, der formår at skabe den helt rige stemning til din fest. Vælg mellem græskarhoveder, edderkopper, spindelvæv og flagermus og en helt masse andre ting!

Halloween og mad

Når man holder en temafest som halloweenfest, er det også smart at tænke på maden. Her er der nemlig utallige muligheder for, hvad du vælger at lave – og som passer ind i temaet. Herunder finder du et par forslag til, hvilket mad og hvilke snacks du kan tilbyde dine gæster:

  • Afskårne fingre af marcipan. Det smager heldigvis godt, og er nem at lave som snack!

  • Halloweenkager. Spøgelseskager, cupcakes og græskartærte er alle tre typer af kager, der passer perfekt ind i temaet.

  • Drinks. Du kan for eksempel prøve en bloddrik af saftevand eller alkohol.

I grunden behøver du ikke lave specielle udforminger eller noget andet, der er kompliceret. Du kan også lave noget, der passer til temaet, men stadig er sin almindelige form – eksempelvis græskarsuppe eller ristede græskarkerner.

Udklædning og aktiviteter

Det giver sig selv, at man ikke kan holde en halloweenfest uden udklædning – og der er heldigvis en hel masse slags at vælge mellem. Du kan for eksempel vælge at være spiderman, manden med leen, en zombie eller Dracula. Mulighederne er uendelige!

Når hele festen skal underholdes, skal der også være nogle aktiviteter, som alle kan deltage i. Holder du en børnefest, kan aktiviteterne være:

  1. Skattejagt. En klassiker, der nemt kan tilpasse sig halloween og dets tema – bland små poser med spøgelsesslik, eller køb uhyggelige slikkepinde.

  2. Film. Du kan også vælge at lave festen om til en mere hyggelig aften med film. Børnene kan se de velkendte børnefilm.

  3. Spil. Lav et hjørne med brætspil eller puslespil – der findes helt sikkert et spil, der passer til halloween.

Hvis gæsterne er mere voksne, kan aktiviteterne blandt andet være:

  1. Stole- eller ballondans. Klassiske lege, der aldrig går af mode og formår at live festen op igen.

  2. Quiz. Med en quiz tvinges gæsterne til at snakke og planlægge – og det giver samtaleemner.

EFTERLAD ET SVAR