Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du behøver ikke at rejse til udlandet for at holde en rigtig god sommerferie. Der er mange hyggelige destinationer lige her i Danmark, som du sikkert aldrig har overvejet. Her har vi lavet en lille liste over de bedste ferier i landet, som du kan holde her i landet.

Sommerhusferie

Danmark er et lang fuld af sommerhuse – langs vestkysten er der proppet med sommerhuse, som ligger ud til stranden. Og hvem elsker i vestkysten? Hvis du gerne vil lidt væk hjemmefra, men elsker at slappe af, så er en sommerhusferie helt sikkert det rette valg. Et ophold i et sommerhus giver dig mulighed for at gå lange ture langs stranden, slappe af med en god bog foran pejsen og slikke sol i haven. Her kan du opleve stilhed, som du måske aldrig rigtig har oplevet før – og du vil mærke, hvordan man kan nyde ensomheden. Du kan også tage af sted med nogle venner, hygge rundt om grillen med en god vin eller spille brætspil om aftenen. Du kan med andre ord bygge lige præcis den ferie, som du gerne vil have i et sommerhus.

Storbyferie

Måske har vi ikke en New York eller en London, men vores storbyer er fantastiske. Der er tonsvis af muligheder for både hygge, god mad, udflugter og alt muligt andet. Hvis du gerne vil ud og shoppe, men samtidig gerne vil ud og opleve noget, så er storbyen det rette sted. I en storby som København, Århus eller Odense giver dig uendelige muligheder for oplevelser – og bor du i et hotel i midtbyen, så kan du nå alt på din to-do-liste.

Campingferie

Campingferie er populært – og det vil det nok altid være. Det er også en ferie, som man kan gøre til helt sin egen. Camping er jo ikke kun én ting – du kan både overnatte i telt, i hytter, i mobile homes og i campingvogne. Det handler bare om at finde ud af, hvad du bedst kan lide.

Busferie

Hvis én destination ikke er nok – og det er den sjældent – så kan drage fordel af buskørsel. Book en bus med chauffør til ferien med familien eller vennerne og kom lidt rundt omkring i Danmark. I behøver ikke at tage til udlandet for at opleve noget nyt – Danmark har alt, hvad I skal bruge.

EFTERLAD ET SVAR