Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En god livsstil kan anskues på mange måder og det bliver bestemt også udført forskelligt fra person til person. Nogle ser en god livsstil som sund mad, mens andre får en god livsstil gennem personlig hygiejne og skønhedsprodukter. En anden måde at opnå en god livsstil, er gennem balance med både sind og krop gennem Iyengar yoga.

Bliv klog på dit sind

En klog mand udviklede engang en personlighedsmodel om menneskets psyke og de forskellige aspekter og sider af hjernen. Ønsker man en balanceret livsstil hvor sindet er i centrum, kan det være behjælpeligt at vide mere om, hvad der egentlig ligger bag den person man er. Der findes mange teorier om sindet og hvordan vores personlighed påvirker vores mentale tilstand. Jagter du en balanceret livsstil kan du læse om Freuds personlighedsmodel. Sindet er det rigtige sted at starte, hvis man ønsker at ændre sin livsstil til det bedre, især hvis man føler sig ude af kontakt med sine følelser.

Kom i kontakt med din krop

En meget populær aktivitet som mange nyder stor gavn af, er yoga. Det er en sport for både krop og sjæl, da den bygger sig op omkring ro og balance. Mange ser yoga som en livsfilosofi, da de føler det giver mere til deres liv end blot den fysiske styrke. En gren af yoga som har et større fokus på kropsstyrke og fokus, er Iyengar yoga. Denne form for yoga kræver at du lægger et større fokus på øvelserne og lukker omverdenen ude, for at koncentrere dig bedst muligt. Dette kan derfor også bruges som både et fysisk redskab til en bedre livsstil, men også et meditativt redskab for at forbedre evnen til at fokusere og være i balance med din egen krop. 

EFTERLAD ET SVAR