Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret er over os, solen skinner og sommeren er lige om hjørnet. Det er med andre ord i den grad ved at være tid til at finde solbrillerne frem. Hvis du står overfor at skulle ud og købe nogle nye, så er der her nogle gode råd til hvordan du finder de rigtige.

De fleste af os kender nok det med at vi har nogle solbriller liggende, som vi har købt inden for de sidste par år, hvor vi har svært ved at forstå, hvad vi tænkte på. Solbrillemoden skifter hvert år, og hvad der er in lige nu, er ikke nødvendigvis til næste år. Du kan læse mere om hvad moden for solbriller er lige nu.

Her får du nogle gode råd til hvordan du vælger de rette solbriller, som du måske også kan sætte pris på om et år. Det hele handler om at vælge den rette typer af briller til din ansigtsform. Vi har her taget udgangspunkt i tre forskellige ansigtsformer, der er de mest gængse.

Har du et ovalt ansigt

De fleste typer af briller, passer til et ovalt ansigt. Så hvis du har sådan et, så kan du stort set vælge slags briller. Her er det som oftest en god ide at gå efter de mere tidløse, som var moderne sidde år, men som også er det næste år.

Har du et rundt ansigt

Hører du til dem, der har et mere rundt ansigt kan det være en rigtig god ide at finde et par solbriller, der giver ansigtet lidt mere længde. Det gør du ved at vælge nogle med et smalt stel, hvor stængerne sidder højt. Vælger du et meget bredt stel, kan dit ansigt komme til at se rundere ud.

Har du et firkantet ansigt

Hvis man har et lidt firkantet ansigt, kan det være en rigtig god ide at gøre det lidt “rundere” ved at have nogle ovale linier, men uden at stellet bliver for rundt.

EFTERLAD ET SVAR