Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Føler du, at indretningen i din bolig er kedelig, og der skal ske noget nyt? Så kan du her blive klogere på, hvordan du kan pifte din bolig op.

Indendørs

Der er mange forskellige måder, hvorved du kan ændre i din bolig:

  1. Få flere farve i hjemmet. Farver er med til at bryde det hvide og sorte, og skaber et liv. Der findes utrolig mange forskellige farver, og du kan med sikkerhed finde 1-3 farver, som du kan lide. For at tilføje farve i dit hjem, kan du eventuelt male en væg, eller tilføje farverige puder. Det handler om at tænke kreativt, og tænke på anderledes sammensætninger af farver. Pas dog på med, at farverne kommer til at ødelægge indretningen.
  • Brug væggene til at skabe en hyggelig stemning. Har du kolde hvide vægge, kan du hænge personlige billeder og malerier op. Billeder er med til at give rummene personlighed og skabe en hjemmelig atmosfære. Gå derfor på jagt efter billeder, som er betydningsfulde for dig.
  • Skaf boligtilbehør i form af nips. Små nipsting er med til at pifte boligen op, og give personlighed.

Udendørs

At pifte din bolig op, er ikke ensbetydende med, at du kun skal gøre det indenfor. Pift derfor din have og indkørsel op.

  1. Få en ny indkørsel. For mange mennesker tager det tid at træffe en beslutning angående, hvilken stil den nye indkørsel skal have. Undersøg markedet, find belægningssten, da du kan være heldig at finde billige belægningssten – en indkørsel ikke behøver at koste en formue.
  • Hvis du gerne vil pifte din have op, kan du slå græsset. Efter dette vil du se et helt nyt udtryk.
  • Køb krukker og planter, som du kan stille op terrassen. De grønne planter er med til at skabe liv og er hyggeligt.

EFTERLAD ET SVAR