Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du ved at færdiggøre gymnasiet, eller er en udklækket student, der er i gang med at holde sabbatår? Så står du måske og tænker over, hvad du skal få dit sabbatår til at gå med. Hvis du er interesseret i at rejse, opleve kulturforskelle, blive klogere på dig selv og samtidig udvikle din vennekreds – så læs med her!

At rejse er at leve

Som H.C. Andersen skrev i 1844, har dette citat ikke ændret sig siden hen. Mange unge vælger i dag stadig forsat at rejse rundt i verden og blive klogere på, hvordan andre kulturer er opbygget, og hvordan der ser ud på den anden side.

Det er derfor oplagt for mange at bruge sit sabbatår på at rejse rundt i verdenen i længere tid og få den ene oplevelse efter den anden.

Størstedelen af unge vil ikke rejse alene, når de skal rundt og besøge afkroge af diverse lande fra den anden side af verdenen. Det vil derfor være ideelt at rejse i en gruppe. Ved at vælge denne rejseform kan du holde sabbatår med nye mennesker, som alt andet lige vil have samme interesser som dig, da I har valgt samme rejse. Udover dette sørger Adventure.dk også for at lave en alderssegmentering, så du med garanti er ude og rejse med mennesker på din egen alder.  

Få hjælp til planlægning af rejse

Hvis du synes, at det virker uoverskueligt at skulle planlægge og tilrettelægge alt på rejsen og finde ud af, hvad der skal opleves i de forskellige lande, kan det være en idé at få andre til at gøre jobbet for dig. Adventure.dk sørger for at sammensætte rejser, der skal give den bedste oplevelse til de rejsende. De rejsende bliver sendt afsted i grupper og med sådan en rejseform, er man med garanti sikker på at komme hjem med en masse fede oplevelser og mindst lige så gode venner.

EFTERLAD ET SVAR