Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I denne tid, hvor vi alle sammen er meget mere hjemme end vi plejer, lægger man pludselig mærke til, hvor lidt hyggekroge, der egentlig er til stede. Specielt når man leder efter et sted, hvor man kan få fred og ro fra resten af familien. Man er måske så heldig at man har et hjemmekontor, hvor man kan låse sig inde eller måske et gæsteværelse, men disse rum er langt fra indrettet til hygge – nemlig fordi at det ofte ikke er disse rum, man opholder sig i, når man vil hygge sig. De har andre formål. Men hvordan indretter man så hjemmet, så man har hyggekroge nok til hele familien? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får de bedste hyggekroge i dit hjem.

Husk hyggekrogen på børneværelset

Det er meget vigtigt at der er en ordentlig hyggekrog på børneværelset – ellers ved du, at børnene altid søger ind på sofaen i stuen, når de skal hygge sig. Du kan derfor med fordel lave nogle hyggekroge i værelset, hvor de kan hygge sig med bl.a. deres iPad eller læse bøger. Her er specielt sækkestole populære – eller måske deres helt egen sofa. Der er ingen grund til at gå ind i stuen, hvis de har deres egen hyggekrog inde i værelset.

Lav en hyggekrog i et værelse, der sjældent benyttes

Som tidligere nævnt, så er der ofte ikke hyggekroge i de værelser, som sjældent bliver brugt eller som har andre formål. Der er her bl.a. tale om gæsteværelser og hjemmekontorer. Det betyder dog ikke, at man ikke kan lave hyggekroge i disse værelser. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan være alene og samtidig hygge dig, så er disse værelser faktisk perfekte – fordi der her er en dør, som du kan lukke for at få lidt privatliv. Du kan f.eks. indrette værelset med en lækker lænestol bare til dig, en hyggelig sofa eller måske endda med noget mere utraditionelt som f.eks. en behagelig hængekøje. Brugskunst.dk har et stort udvalg af hængekøjer, som du kan bestille direkte fra sofaen – der er ingen grund til at forlade hjemmet for at få hyggekrogen hjem til din dør.

EFTERLAD ET SVAR