Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du mange gange taget dig selv i at overveje, at du burde komme i gang med træning, men er det aldrig lykkedes for dig, kan der være flere grunde.

Typisk vil man pakke de mange grunde ind i undskyldninger som manglende tid og motivation, eller måske ligefrem manglende viden om, hvordan man skal træne. Træning behøver dog ikke at være kompliceret. Alene det at få pulsen op og rørt kroppen er sundt. Derfor kan en simpel løbetur i skoven være lige så rigtig som en time tilbragt i det nærmeste motionscenter.

Løb er sundt, men for mange vil det også være en aktivitet, der er for kedelig eller måske for kold om vinteren og i efteråret. Dertil tilbyder træningscentret meget større variation, ligesom det måske er lettere at lokke en ven med i træningscenteret kontra ud på en løbetur en iskold morgen.

Når man først har besluttet sig for at man gerne vil træne i et motionscenter, melder der sig en anden udfordring end bare motivationen. For hvordan skal man overhovedet gribe den nye univers af udstyr og maskiner an, hvis man aldrig har sat foden i et træningscenter før? Og hvad med maden? Hvordan skal den tilrettelægges – for vigtig er den! Uanset om man vil have flere muskler eller færre kilo på sidebenene.

Løsningen kan være en personlig træner

En personlig træner hjælper dig både med at sammensætte et unikt træningsprogram, som passer til din kropstype, og passer ind i din hverdag. Netop hverdagen kan nemlig ikke laves markant om, hvorfor et godt træningsprogram er kort og effektivt, så det er let at passe ind. Et sådant program kan din personlige træner hjælpe dig med at sammensætte. Det er en kæmpe fordel, da du derved ved, præcis hvilke øvelser du skal gå i gang med, næste gang du lander i motionscentret. Det tillader dig at maksimere din tid og få mest muligt ud af den.

Samtidig vil en personlig træner typisk se på din livsstil og hjælpe dig med at omlægge den. Dette naturligvis ikke bare i forhold til motion, men også dine madvaner. Træneren hjælper dig derfor med at finde en god og realistisk kostplan, som du kan følge. Bemærk ordet realistisk, da dette er essentielt! Det handler nemlig ikke om, at man skal spise en masse specielle madvarer og lave mad på en lang og tidskrævende måde. I stedet handler det om at gøre det let og tilgængeligt at spise sundt og forberede sin mad, så man ikke ryger i de mange søde fælder.

Så har du brug for hjælp til motion og mad, bør du straks se dig om efter en personlig træner i dit lokale område.

EFTERLAD ET SVAR