Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sjove idéer til en sommerklar have

Kan du mærke det? Sommeren er lige om hjørnet! Vi mener derfor, det er på tide at tænke over at gøre haven sommerklar! Og hvis du ikke gider læser en kedelig guide til, hvordan man gør dét, så er du havnet det rigtige sted. Vi har nemlig fire fede og sjove forslag til, hvordan du kan pifte din have op til sommer!

Udendørs loungemøbler

Hvis sommeren bliver lige så varm, som den var sidste år, så får man i den grad brug for at have nogle møbler, man virkelig kan læne sig tilbage i. Det kan være at i år er året, hvor I skal forkæle jer selv med at sæt af lækre loungemøbler?

Tænk bare at ligge afslappet i en hvid havestol med en drink i hånden, men solen skinner. Det lyder ikke dårligt, vel?

Trampolin

Hvis din have har størrelsen til det, så kommer der enorm meget underholdning ud af at montere en trampolin i haven! Det er måske et særligt populært valg hos børnefamilie, men det er faktisk sjovt at hoppe på trampolin i alle aldre.

Drivhus

Hvis du elsker følelsen af at kunne gå i haven og hente grøntsager til aftensmaden, så skal du uden tvivl have installeret et drivhus! Der er naturligvis også muligt at gro grøntsager uden for et drivhus, men effekten i drivhuset gør, at du kan hente havegrøntsager i længere tid.

Hvis et drivhus virker til at være et for stort projekt, kan I også vælge at bygge et bed til formålet.

Træpavillon

Forestil dig at familien samles om en grillaften i en træpavillon, I har fået installeret i haven. Der er bare noget ekstra hyggeligt ved et udendørs “rum”, som en pavillon tilbyder. Derudover kan en træpavillon også være at attraktivt sted at søge skygge, når solen bager.

En pavillon kan bruges til mange ting, men det er især følelsen af at have et ekstra familie-hygge-rum, vi finder ønskværdig. Det gør måske også, at man sidder lidt længere omkring aftensmaden, fordi det ikke bliver så koldt, at man behøves at flygte indenfor i varmen!

Vi håber, at du har fundet inspiration til at gøre din have sommerfed!

EFTERLAD ET SVAR