Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gulv Trends kommer og går, men modsat modetrends, der skifter kvartalsvis, så varer gulv trends ofte i flere år ad gangen. Her kan du læse mere om de tre største gulv trends lige nu som de oplever det hos https://flottegulve.dk/.

Det klassiske valg – Sildebensgulvet

Vil du være med på gulvmoden netop nu, så kommer du ikke udenom et gulv i det klassiske sildebensmønster.

Historisk set er gulvtypen primært kendt fra herskabsboliger og villaer og fandtes primært i klassiske nordiske træsorter som eg og bøg.

I dag findes stavparketter som de også kaldes i mange forskellige træsorter deriblandt den rødbrune træsort merbau og den mørke træsort valnød.

Samtidig produceres laminatgulve i dag også i sildebensformat, hvilket gør, at du også kan få et sildebensgulv på et mindre budget. Disse kommer ovenikøbet ofte med kliksystem, der gør, at du nemt selv kan lægge gulvet.

Det praktiske valg – Betonlooket

Et andet gulvlook, som er svært at komme udenom netop nu er betonlooket, der kan opnås både med klinker, laminatgulve, vinylgulve og flere andre gulvtyper.

Betonlooket bidrager med et rustikt og lidt råt look i din bolig og skaber smukke kontraster til eksempelvis møbler og lignende i træ.

Hvad end du vælger betonlooket i klinker, laminat eller vinyl så er det et praktisk gulvvalg, både fordi alle tre gulvtyper er nemme at rengøre og pleje, men også fordi den grå farve gør at snavs og lignende ikke så nemt ses.

Det smarte valg – Vinyl med kliksystem

Vinylgulve har i en årrække ikke været så populære. Men gulvene har i dag fået et mere naturalistisk udseende, hvilket kombineret med at du i dag kan få vinylgulve med kliksystem gør at vinylgulvene atter er blevet populære.

Udover nem montage har vinylgulve med kliksystem ofte også den fordel at de er mere slidstærke end et almindeligt vinylgulv. Gulvene har også ofte et korklag, som giver gulvene gode lyddæmpende egenskaber samt en god gangkomfort.

EFTERLAD ET SVAR