Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ved at være den tid på året, hvor vi finder det sommerlige tøj frem. Det betyder, at de smukke og lyse nuancer, de tynde stoffer og de sjovere snit, snart får lov at pryde i gadebilledet. Dog kan det være svært at vide, hvad du skal satse på i år, når du køber lidt nyt ind til din sommergarderobe. Og derfor finder du herunder tre forslag til sommerens trends. Shop du derfor bare igennem hos Dansk Outlet på danskoutlet.dk.

1. Pasteller

For det første er det de pastelfarvede nuancer, som du skal have fokus på. Det betyder, at du trygt kan give dig i kast med de turkise, lysegule, lyserøde og sart orange farver, og det er lige meget, om det er til dine T-shirts, dine nederdele eller dine sko. Det er nemlig nuancer, der kan bruges på det hele, og de vil for alvor sætte et præg af sommer på dit outfit.

2. Løst stof

Derudover bør du have fokus på de lette stoffer. Det betyder, at det ikke gør noget, at tøjet sidder lidt løst. Det ser smart og casual ud, og det vil samtidig giver dig masser af luft til kroppen på de helt varme sommerdage. Kig derfor gerne efter de materialer og stoffer, som er næsten gennemsigtige og dem, som består af blonder. Det er nemlig alt sammen noget, du vil komme til at se masser af efterhånden, som den skønne sommerperiode nærmer sig.

3. Espadriller

Sidst men ikke mindst er det stadig populært med espadriller. Og det er faktisk noget, der gælder både mænd og kvinder. Så selvom det længe kun har været kvinder, der brugte dem til en behagelig tur i skoven, så er det nu okay at mændene også nyder de skønne sko. Og de kan sagtens mikses til en fin kjole eller de lidt pænere shorts.

DEL
Tidligere artikelVi elsker træning
Næste artikelTop 3 gulv trends i 2020

EFTERLAD ET SVAR