Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at alle der går op i teknologi og telefoni kender Apple, og ved lige præcis hvornår der kommer nye modeller på markedet, og hurtigt finder ud af hvad der gør dem til noget specielt i forhold til andre. Derfor kunne man godt argumentere for, at Apple ikke er et af de selskaber der har mest brug for flotte reklamer, da dem der elsker deres produkter, nok skal finde frem til dem og købe dem, uanset om de ser en reklame eller ej.

At Apple alligevel gør så meget ud af deres reklamer, vidner noget om de muskler, de har at spille med, og hvor meget den generelle branding betyder for dem. Når de laver en video som denne, er udelukkende handler lige om en lille funktion i telefonen, kan det bedst betegnes som lir.

Vi elsker at Apple bliver ved med at bruge kræfter på at lave små film, der ligner en million, også selvom det kun er for brandingens skyld, og nok ikke får mange til at skifte holdning til produktet fordi det er blevet lettere og bedre at tage portrætbilleder.

Vi har her samlet et lille udsnit af nogle af de bedste Apple reklamer fra de sidste 10 år.

De bedste Apple reklamer

iPhone 1

Den første iPhone blev introduceret for 10 år siden, og selvom det måske ikke lyder af så voldsomt meget, så er det intet mindre end utroligt, hvad der er sket med udviklingen siden den gang. Den var revolutionerende, og derfor skal den naturligvis med på listen over videoer vi elsker fra Apple.

iPad 1

Da Apple annonceredfe at de ville lave en “tavlecomputer”, var der ikke mange der spåede den mange chancer, men lad os bare lade historien tale sit tydelige sprog.

Hvis du også elsker Apple, kan du finde tilbud og priser på iPhones her

 

EFTERLAD ET SVAR